Sommar 2022
Forrettar
Kald tomatsuppe med agurk og steinsopp
Grava laks
Krema urtesuppe
Quiche fylt med urter og grønnsaker frå hagen
Grava lam
Fiskesuppe
…
Hovedrettar
Lammekjøtt
Lammegryte
Elg frå Bolstad, servert som gryte, biff eller roastbeef
Grilla laksefilet med peparrotrømme
Kikertgryte eller Linsestuing (vegetar eller vegan)
…
Dessertar
Vår og forsommar
Tilslørte bondejenter 2021
Fløytepudding med hermetiske plommer
Rabarbrapai
Eplekake med is
Bringebærmosse
Karamellpudding
Høgsommar
Pannacotta med friske bær: bringebær,rips, stikkelsbær og solbær
Stikkelsbærpai med is
Krumkake fylt med is og friske bær
Fløytepudding med hermetiske blåplommer
…
Velg 3,4 eller 5 rettar?
Eigen vinmeny?
…
PIZZA VED DEN VEDFYRTE BAKAROMNEN i KJELLAREN
Sosialt måltid: me steiker oss gjennom 5-6 variantar pizza: leivane er små: de skjer opp og deler små stykke til dei som sit rundt bordet. Etter menyen er det ønskekonsert. Alle blir godt mette til slutt.
…
Prisar 2021
For grupper, minimum seks personar. Inkluderer velkomstdrikke og kaffi/te til slutt.
Tre rettar suppemiddag: 400kr
Tre rettar middag: 500 kr
Tre rettar middag med elg, kveite eller heimelaga pinnekjøtt: 600 kr
Pizza ved bakaromnen: 400 kr
Me lagar sjølvsagt menyar eller andre rettar på di oppfordring.
Me prøver å servera ureist og kortreist mat, etter sesongen. Det meste av maten kjem frå garden, fjorden eller omkringliggjande produsentar.
Me prøver å stetta dei fleste diettiske og relgiøse matbehov.