Sommar 2021

Forrettar

Kald tomatsuppe med agurk og steinsopp

Grava laks

Krema urtesuppe

Quiche fylt med urter og grønnsaker frå hagen

Grava lam

Fiskesuppe

Hovedrettar

Lammekjøtt

Lammegryte

Elg frå Bolstad, servert som gryte, biff eller roastbeef

Grilla laksefilet med peparrotrømme

Kikertgryte eller Linsestuing (vegetar eller vegan)

Dessertar

Vår og forsommar

Tilslørte bondejenter 2021

Fløytepudding med hermetiske plommer

Rabarbrapai

Eplekake med is

Bringebærmosse

Karamellpudding

Høgsommar

Pannacotta med friske bær: bringebær,rips, stikkelsbær og solbær

Stikkelsbærpai med is

Krumkake fylt med is og friske bær

Fløytepudding med hermetiske blåplommer

Velg 3,4 eller 5 rettar?

Eigen vinmeny?

PIZZA VED DEN VEDFYRTE BAKAROMNEN i KJELLAREN

Sosialt måltid: me steiker oss gjennom 5-6 variantar pizza: leivane er små: de skjer opp og deler små stykke til dei som sit rundt bordet. Etter menyen er det ønskekonsert. Alle blir godt mette til slutt.

Prisar 2021

For grupper, minimum seks personar. Inkluderer velkomstdrikke og kaffi/te til slutt.

Tre rettar suppemiddag: 400kr

Tre rettar middag: 500 kr

Tre rettar middag med elg, kveite eller heimelaga pinnekjøtt: 600 kr

Pizza ved bakaromnen: 400 kr

Me lagar sjølvsagt menyar eller andre rettar på di oppfordring.

Me prøver å servera ureist og kortreist mat, etter sesongen. Det meste av maten kjem frå garden, fjorden eller omkringliggjande produsentar.

Me prøver å stetta dei fleste diettiske og relgiøse matbehov.